Hotelltips: Hotell Double Tree by Hilton, Minsk, Vitryssland

Hotell Double Tree by Hilton i Minsk, Vitryssland, ligger på 30 minuters gångväg från järnvägsstationen och fem minuter från den närmsta tunnelbanestationen Nyamiha. Vi har tur och får ett rum på 16:e våningen med utsikt över floden. Hotellet är 4,5-stjärnigt och har allt, det finns inget att klaga på.

I rummet finns halvhårda men supersköna sängar, AC, badrumsartiklar, morgonrock, minibar som de vid incheckningen frågar om man vill använda, om inte så låser de den.

Det finns en skybar på hotell Double Tree by Hilton på 21:a våningen där det på helgkvällar är dresscode som gäller, så på lördagen kom vi inte in med sneakers! Det finns en till restaurang på våning 7 där även frukosten serveras.

Frukosten på hotell Double Tree by Hilton kan vara en av de bästa hotellfrukostar jag blivit serverad: 5-6 nypressade juicesorter, omeletter och olika spännande äggrätter görs på beställning, hemmagjorda smoothies, färska frukter, ja, ingenting saknas. I samma byggnad finns ett gigantiskt köpcentrum med allt man kan önska sig.

DoubleTree by Hilton

Antal stjärnor: 4,5

Frukost: ja, utmärkt frukost

Pool: nej

Balkong:  nej

AC: ja

Övrigt: hårtork, safety box, minibar, morgonrock, toalettartiklar

Prisvärt: ja, ca. 775 kr pp/per natt

Betyg: 5 av 5

Hotell Double Tree by Hilton
16:e våningen
Utsikt från rummet
Dunderfrukost

Bokning

Detta hotell bokades på Booking.com och vi använder oss väldigt ofta av den webbsidan när vi letar efter hotell.

Booking.com har väldigt många hotell världen över och är enkel att boka på. Man kan oftast välja mellan att betala på en gång för ett billigare pris eller att betala på plats direkt till hotellet, men då blir det också lite dyrare. Oftast kan man även boka av utan extra kostnad innan ett visst datum. Man kan bocka för många urvalskriterier och filtrera fram precis den typ av boende man letar efter i hotelldjungeln. Väldigt smidigt. Vill man ha pool eller inte, vad har man för budget, ska frukost ingå eller ej, område, typ av boende, balkong eller inte – ja, listan av urvalskriterier är lång och detaljerad.

Boka ert boende i Minsk till ett värde av minst € 40 på Booking.com genom denna länk så får ni 10% tillbaka efter genomförd hotellvistelse! Jag får även en liten provision.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.