5 inte så värst lyckade foton

Ibland, eller kanske rätt ofta när man tänker efter, tar man ju foton som inte blir sådär jättebra. Och om man bloggar, så väljer man ju bara ut en bråkdel av alla foton man tar med sig hem efter en resa. Att rensa bland foton är ju tidsödande och görs alltför sällan, så ibland ramlar man plötsligt över några av dessa erbarmligt usla foton som inte hade turen att väljas ut. Här är fem inte så värst lyckade foton som vi kan skratta ihjäl oss åt med jämna mellanrum. 

Malaysia - på besök i Putramoskén utanför Kuala Lumpur

Barbapapa? Verkligen gräslig färg, men "tältet" skulle väl matcha den rosa moskén kanske? Har väl aldrig känt mig så förnedrad. Eller så snygg...

Malaysia igen - nattmarknad på Langkawi

Marulk 1 och marulk 2. Vad bra att skärpan hamnade på mig. Fisknylle som fisknylle liksom...

Turkiet - på fejkad shoppingrunda i Kas

Mattkonnässören? Vi som aldrig shoppar, så fånigt stagead bild! Som om vi verkligen skulle släpa med oss en matta hem från en resa. Och med de bleka färgerna...

Indien - på hål-i-väggen-hak i Old New Dehli

Blekare än ett papadambröd! Vad är det med mig och matbilder? All mat får mig att bli likblek och finnig! Lärdom: ta matbilderna lite senare under resans gång när du åtminstone fått lite mer färg på näsan.

Grekland - på moppetur Korfu runt

Alltså vad var tanken med denna bild? Moppeknutte i grodskjorta på bilparkering? Svagt framåtlutad framför en färgstark bakgrund av betong och torkad jordvägg. Vilken komposition!

Vilka är dina inte så värst lyckade foton?

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.